Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Boka demo
Gbg_Stad_500x500px
Kundcase

Göteborg

- Så har InfoCaption förenklat supportarbetet.

UFGBG
Göteborgs stad

Navet för IT-relaterade frågor.

Hos Göteborgs stad är InfoCaptions supportportal navet för IT-relaterade frågeställningar. Genom att InfoCaption är en del av den ordinarie verksamheten ökar användningen kontinuerligt och fler och fler producenter ansluter. InfoCaption används i samband med införande av nya system som utbildningsmaterial och som dokumentation. Genom att återanvända guiderna för frekventa frågor när användarna glömmer får organisationen också en väldigt stor effekt kring self-service med minimal arbetsinsats från både användare och support. Underhåll sköts löpande av systemförvaltare vilket gör att nya användare enkelt och snabbt kan komma igång med systemet och att svar på frågor alltid är lättillgängligt via söksidor.

Quote Vi hanterar 30 % av våra supportärenden varje månad via guider istället för via manuell support. Eftersom vi har så stora volymer så blir det en väldigt betydande del. Vi är ju inte heller här dygnet runt men har verksamheter i staden dygnet runt som behöver hjälp och stöd i IT-systemen. Det har vi kunnat leverera med hjälp av guiderna.

Vill du också förenkla supportarbetet i din verksamhet?

Boka demo