InfoCaption
Boka demo

Förenkla utbildandet med MicroLearning

Skapa guider, kurser och handböcker som kan distribueras på många olika sätt.

Läs ett case med en av våra kunder

Varför MicroLearning?

 

Kunskap i "snack size"

Med MicroLearning delar man upp utbildandet i mindre delar. En kort video eller artikel är både enklare att ta till sig och tar mindre tid av arbetsdagen än en inbokad kurs.

Återkommande underhåll av kunskapen

MicroLearning är inte något som bara sker vid ett enstaka tillfälle. Genom återkommande utskick underhålls kunskapen och därmed förhindras det att den glöms bort.

4 steg för att lyckas med MicroLearning

 
Produktillus 2 2023-08-16-01

Steg #1 - Skapa olika typer av kunskapsartiklar

I plattformen finns ett flertal verktyg för att skapa kunskapsartiklar - eller guider, som vi säger - med hjälp av bland annat text, bild, skärminspelningar och video.

Produktillus 6 2020-04-28-01

Steg #2 - Paketera till kurser och handböcker

Förutom guider kan du skapa kurser och handböcker, antingen genom att återanvända de guider som finns eller med helt nytt material. Du kan också koppla på kunskapstester för att säkerställa att användarna har tagit åt sig informationen.

Produktillus 7 2020-06-04-3

Steg #3 - Distribuera på det sätt som passar ändamålet

Skapa schemalagda utskick, skriv ut QR-koder, skapa söksidor och portaler, bädda in på era hemsidor eller skicka direktlänkar. InfoCaption innehåller många sätt att dela kunskapen på, för att täcka in alla lärobehov.

Produktillus 4 2020-04-14-01

Steg #4 - Följ upp användandet

Med vårt analysverktyg är det enkelt att följa upp hur det går för en guide eller kurs. Se vem som har gått igenom dem, hur mycket de har sett och deras resultat på kunskapstesterna.

Quote Microlearning som ska fungera i praktiken behöver vara lättillgänglig och lättanvänd – både för producenter och mottagare. Vår utgångspunkt är att mottagarna enkelt ska nå informationen genom ett klick på mobiltelefonen. För Novum Assistans är InfoCaption en nyckel till att förmedla kunskap och bygga företagskultur oberoende av geografiskt avstånd och arbetstider.

Ida Örnberg – Novum Assistans

Vi berättar gärna mer.

Vill du veta mer om hur MicroLearning kan användas i er verksamhet, och vilka möjligheter som finns i vår plattform?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka in en demo.

5-moments-New-Utan-BG-Transparent-2019-02-04-01