InfoCaption
Boka demo
70-20-10 Grupp 3 Hi-res 2019-06-03

Våra event

Aktiviteter för dig som vill lära dig mer om InfoCaption och Performance Support.

30 mar

För kunder

InfoCaption Process - det ska vara lätt att göra rätt!

DIGITALT

Tydliga processer med länkade guider ger medarbetare insikt i både vad, när och hur de ska utföra en arbetsuppgift. För att processer ska skapa värde tror vi på InfoCaption att en nyckelfaktor är enkelhet: det ska vara enkelt att skapa, dela och uppdatera processer. För om det är något vi vet om vår omvärld så är det att saker hela tiden förändras.

Ett lättanvänt och lättillgängligt processverktyg kommer innebära att:
•  Flera medarbetare kan skapa processer (de som faktiskt sitter på kunskapen om hur processen på riktigt fungerar)
•  Processerna uppdateras när något i er verksamhet ändras
•  Medarbetarna använder processerna för att få stöd till vardags

I InfoCaption Process kan du dessutom koppla på guider vilket skapar en extra dimension i processerna där man på bara ett klick går från en övergripande beskrivning av processaktiviteter till ytterst konkret beskrivning av utförandet av specifika processaktiviteter.

Under 2022 och början av 2023 har en uppdaterad version av InfoCaption Process släppts med:
•  Förbättrat gränssnitt för administratörer
•  Förbättrade sorterings och filtreringsmöjligheter
•  Förbättrade möjligheter att dela processer
•  Uppdaterad processnotation

Läs mer / Anmäl dig

18 apr

För kunder

Crash course: Best Practise för proffsiga och tydliga steg-för-steg-videoguider

DIGITALT

När man ska visa hur någonting ska göras (antingen i ett system eller i verkligen) så rekommenderar vi att man använder sig av video och vår guidetyp Steg-för-Steg-guide. Vi vill nu ge er möjligheten att i en crash course få fördjupad kunskap och tips och trix hur ni kan skapa proffsiga och tydliga steg-för-steg-guider. Målet är att ni ska komma därifrån med inspiration, insikt om nya funktioner och tips och trix hur ni kan öka proffsigheten på er egna guider.

Detta kommer ni få med er:
•  Tips och trix för att spela in proffsiga och tydliga steg-för-steg-guider
•  Tips och trix för att redigera proffsiga och tydliga steg-för-steg-guider
•  Demo hur ni kan jobba med undertexter

Läs mer / Anmäl dig

19 apr

Webinar

5 Moments of Need - förse medarbetare med rätt stöd vid rätt tid och plats

DIGITALT

Lärande sker på  många fler ställen än fysiska eller digitala kurser. Ramverket 5 Moments of Need beskriver fem olika situationer där behov för lärande uppstår. I detta webinar beskriver vi ramverket närmare och vad man kan göra för att möta dessa lärandebehov och hjälpa medarbetarna med det stöd de behöver utifrån behoven.

Läs mer / Anmäl dig

20 apr

Webinar

Single point of truth - minska kunskapsletande i organisationen

DIGITALT

De flesta av oss behöver någon gång ibland hjälp med en uppgift för att komma vidare i arbetet. Ofta har arbetsplatsen någon form av intranät som kanske internt kallas för ”Finns i sjön” eller liknande, eftersom oddsen på att hitta svar där är så pass liten. Dessutom är många arbetsplatser idag digitala. Eftersom kollegorna inte längre sitter bredvid så måste du ringa, boka ett möte eller maila för att få svar och komma vidare med din uppgift. Detta tar såklart onödig arbetstid, både för dig och din kollega. 

Tänk att ha istället ha en digital kollega som man kan fråga om hjälp även när kollegor inte finns på plats fysiskt – oavsett tid på dygnet.

I detta webinar berättar vi hur ni kan få rätt kunskap, på rätt plats, i rätt tid, till rätt person – i rätt form.

Läs mer / Anmäl dig

26 apr

För kunder

Synkronisering och automatisering av inloggning och användarhantering i InfoCaption för en smidigare arbetsvardag

DIGITALT

En genomtänkt och automatiserad användarhantering i InfoCaption öppnar inte bara upp dörrarna för fler att skapa guider och ta del av guider, utan gör det även möjligt att sortera och följa upp användning på ett mer effektivt sätt. Genom att brygga länken mellan er centrala användarkatalog och InfoCaption genom SSO-koppling och användarimport vet vi på InfoCaption både att plattformens användande kommer att öka samtidigt som administrativt arbete minskar. 

Om det är något som gör arbetsvardagen enklare så är det just minskning av administration och systemfriktion och därför bjuder vi in till ett webinar där vi berättar på ett lite enklare sätt hur en SSO-koppling och användarimport fungerar, och ger er verktyg att komma igång snabbare med detta.

Läs mer / Anmäl dig

11 maj

Webinar

Enklare lärande med digital coach

DIGITALT

Pedagogerna Mosher och Gottfredsson har fått mycket uppmärksamhet för sitt ramverk 5MoN som beskriver 5 olika situationer för lärande. De pekar bland annat på vikten av ett bra stöd i det dagliga arbetslivet.

Under detta webinar berättar vi hur de bygger en digital coach som ger snabba svar på vad du behöver för att utföra ditt jobb.

Läs mer / Anmäl dig

13 jun

Webinar

Anmäl dig till vårens mest uppskattade webinar

DIGITALT

Du kan redan nu anmälda dig till vårens mest uppskattade webinar. Detta är helt enkelt det webinar som vi under våren har hållit som har varit mest uppskattat. Vilket tema det blir vet vi såklart ännu inte, men du får reda på när det närmar sig så klart.

Boka din plats redan nu för att inte missa detta populära webinar. Vi kommer skicka ut en påminnelse med länk när datumet närmar sig via e-post. 

Läs mer / Anmäl dig
5-moments-New-Utan-BG-Transparent-550x380