InfoCaption
Boka demo

InfoCaption underlättar ert digitala lärande

Många organisationer påverkas av den utmanande situationen som kräver nya sätt att arbeta på. Vår plattform hjälper er att dela kunskap digitalt så att medarbetarna känner sig trygga i sina arbetsuppgifter, även på distans.

Ladda ner e-bok om digitalt lärande

Digitalt lärande extra relevant när vi arbetar på distans

Många verksamheter har flyttat den gemensamma arbetsplatsen till enskilda hemmakontor. Att arbeta hemifrån kräver att vi har medel för att kunna utbilda och lära digitalt. Digitala kurser, handböcker och annat läromaterial är därför en viktig del i den nya tidens dagliga lärande.

När kollegor inte längre är lika tillgängliga

På arbetsplatsen går det ofta snabbt att fråga en kollega när vi behöver hjälp att komma vidare i arbetet eller behöver lära oss något. 90% av det vi lär oss sker faktiskt på egen hand eller med hjälp av kollegor. Därför är det värdefullt med lättillgänglig kunskap även på distans, och att kunskapen inte är personberoende. 

 

 

71 lila_illu_sidmarg_Rityta 1-1

...av alla verksamheter har mött en ökad efterfrågan av digitalt lärande från sina slutanvändare.

 - Fosway Group, "Being Successful in a Post-Pandemic World"

Kunskapsdelning illustration

Kunskapsdelning i tider av förändring är A och O

För att arbetsflöden ska fungera i utmanande tider är det viktigt att digitalt kunna dela kunskap och information med medarbetare. Med vår plattform kan kunskapen enkelt dokumenteras och delas vidare.

Genom att tillgängliggöra kunskap digitalt till användare som fastnat vid en uppgift i sin arbetsdag skapas ett bättre arbetsflöde och produktiviteten ökar. Samtidigt minskar kunskapsrelaterad stress när hjälpen bara finns ett knapptryck bort. Användarens behov läses av baserat på var den befinner sig, och relevanta guider för sammanhanget visas!

Lär dig mer om digitalt lärande i vår e-bok!

Digitalt lärande illustration

Har ni bemött användarnas ökade efterfrågan på digitalt lärande?

71% av alla verksamheter har mött en ökad efterfrågan av digitalt lärande, men bara 21% har implementerat en lösning. Med InfoCaption skapar ni enkelt olika typer av guider för vägledning i arbetet, och fyller på så sätt en plattform med digitalt lärande. Dessutom finns flera hundra redan skapade guider ni kan ta del av inom bl.a. Microsoft Teams och Office 365.

Alla guider som finns i plattformen kan delas och tillgängliggöras för medarbetare där de befinner sig - som en digital kollega.

Quote InfoCaption har ett engagemang och en support långt utöver det vanliga! Och plattformen är ett gott stöd i en organisation, speciellt i dessa tider när digitalisering har fått sig en skjuts framåt och det finns ett stort behov av stöd.

Thomas Johansson, Systemförvaltare – Trollhättans stad

Vill du veta mer om InfoCaption?

Vi berättar gärna mer om hur InfoCaption kan hjälpa er med kunskapsdelning, och på så sätt säkerställa produktivitet i organisationen.

Fyll i formuläret så kontaktar vi er för att boka en demo!Pyramidbilden 2018-05-08_3-01