InfoCaption
Boka demo

InfoCaption stärker supportarbetet

Vår plattform förenklar supporten, både för supportpersonal och användare.

Prova gratis

Erbjud self-service,
förenkla supporten

Self-service (eller självservice) innebär en sänkt arbetsbelastning för era supportmedarbetare, samtidigt som det ökar kundnöjdheten och användarupplevelsen. Genom att digitalisera kvantitativa arbetsuppgifter frigörs  tid för supportavdelningen till mer kvalitativa arbetsuppgifter.

En kundsupport som är tillgänglig 24/7

En digital portal för self-service innebär en support som är öppen 24 timmar om dygnet. När en användare behöver hjälp finns den tillgänglig genom en supportportal, som likt en sökmotor på webben hjälper till att finna svar på frågor som användaren behöver för att komma vidare i arbetet.

Digital & dynamisk dokumentation

Att digitalisera material innebär att upprepande frågor snabbt kan hanteras - en länk till en guide gör jobbet. Allt som skapas i InfoCaption är även dynamiskt, vilket innebär att om källmaterialet justeras så uppdateras alla platser där guiden finns. Guider återanvänds smidigt både som supportdokumentation och utbildningsmaterial.

5-moments-Solve-Utan-BG-Transparent-2019-02-14-01

Gå från en reaktiv till proaktiv kundtjänst

Genom att förutse kundernas frågor och skapa guider som ger svar på dem går ni från en reaktiv till en proaktiv support - samtidigt som ni alltid finns tillgängliga.

Ta del av vår bloggartikel om våra 9 tips för att skapa en ännu bättre support!

Quote Våga satsa på ett digitalt supportstöd och se till att tid avsätts för produktion av material. Att våra kunders behov tillgodoses och att kunderna snabbt får den hjälp de söker sparar oss mycket tid och är väl värt tiden vi lägger på att skapa instruktionsmaterial.

Madeleine Öijerson, RE-ansvarig Kundtorget - Hogia

Kundcase

Nyttan med självhjälp: nöjda slutanvändare och stark konkurrensfördel

För en målgrupp som är aktiv dygnets alla timmar kan support i världsklass vara en stor utmaning.

Läs hur Pulsen Omsorg lyckades!

 

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur InfoCaption kan hjälpa er att skapa en mer effektiv support för användare och kunder. Fyll i formuläret så svarar vi så snart vi kan.

5-moments-New-Utan-BG-Transparent-2019-02-04-01