InfoCaption
Boka demo

Assist | Rätt information på rätt plats

En digital kollega som hjälper dig att komma i mål med arbetsuppgiften precis när du behöver det - hur bra låter inte det?

Nyfiken på pris?

 

Assist_performancesupport_Card3module

 

En digital kollega som guidar under arbetsdagen

Dagens lärande handlar mer om att hitta rätt kunskap vid rätt tillfälle än att lära sig under längre utbildningstillfällen. Erbjud dina medarbetare eller användare Performance Support genom kontextkänslig hjälp.

Ikon_blixt_svart333333

Blixtsnabb hjälp

Snabb hjälp och vägledning där behovet uppstår ger användaren en bättre upplevelse och mer flow i arbetet.
Ikon_produktiv_svart-1

Öka produktivitet

När man enkelt hittar den kunskap man behöver för att utföra en uppgift hålls produktiviteten och energin uppe.
Ikon_klocka_svart-1

Minska stress

Åtkomst till kunskapen som behövs för att utföra en uppgift minskar kunskapsrelaterad stress och stärker självförtroendet.
Quote Att användaren upplever effektiv hjälp i sin dagliga arbetssituation är utan tvekan den största framgångsfaktorn i projektet.

Merete Johansen – Projektledare för övergången till DIPS Arena, Nordlandssykehuset

Workflow_learning_standing

Effektivisera arbetet och stötta lärande

Assist öppnar upp möjligheten att få stöd under arbetsdagen till en ny nivå. Att lära direkt i arbetsflödet, när man utför en uppgift, kallas Performance support och är ett mycket effektivt lärosätt där motivationen att lära sig är väldigt stor.

Med Assist blir Performance support ett sätt att stödja användaren genom att erbjuda kontextkänsligt lärande så nära till hands som möjligt. 

Det innebär i praktiken att relevanta instruktioner och guider för uppgiften som ska utföras finns att tillgå i rätt tid och på rätt plats. Närheten till kunskapen som behövs ökar effektiviteten i arbetet samtidigt som lärande i arbetsflödet stöttas och kunskapsrelaterad stress minskar.

Inline_Assist_SVG_NOBG_roundedcorner

Ett komplett verktyg för Performance support

Erbjud ett effektivt stöd i arbetsuppgifter med ett komplett verktyg för Performance Support. I InfoCaptions plattform kan du alltid skapa flera sorters guider och göra dessa tillgängliga i en intern kunskapsportal där användaren kan söka upp kunskapen som man letar efter. Men med Assist kan du flytta kunskapen ännu närmare!

Denna applikation är utvecklad av InfoCaption, enkel att installera och kan kopplas till alla befintliga guider oavsett guidetyp. Relevanta guider kopplas till olika kontexter och ger stöd anpassat efter situationen. Skulle kunskap saknas finns även en sökfunktion som ger tillgång till hela kunskapsportalen direkt från applikationen.

Applikationen kan anpassas efter er grafiska profil för en sömlös upplevelse för era medarbetare eller användare.

Endast ett klick bort

på hemsidor

Med ett tillägg i webbläsaren anpassas guider baserat på vilken hemsida medarbetaren befinner sig på. Till exempel kan användaren enkelt nå rutiner för hur man bokar tjänsteresa direkt från resebolagets hemsida.

på datorn

Som Windows-app görs hjälpen tillgänglig direkt i användarens dator. Då finns guider nära till hands för lokala program och stöttar medarbetare i datorns inställningar, program som Powerpoint och Excel eller branschspecifika system. Sökfunktionen och hjälpen finns direkt tillgänglig i aktivitetsfältet.

i ert system

Vill man erbjuda förstklassig kundservice och snabb uppstart för nya användare i sin egen applikation eller programvara kan man implementera Assist med vårt API.  Då nås slutanvändare av relevant stöd direkt i produkten och gör kundservice tillgängligt dygnet runt, alla dagar i veckan.TEST1_Play_demo_assist_nospace

 


Vill du se hur Assist fungerar?

Beställ en inspelad demo av produkten. Fyll i formuläret så skickar vi:
  • En video som visar hur produkten ser ut
  • Genomgång av funktioner
  • En grund i InfoCaptions plattform

 

När du köper InfoCaption får du en komplett plattform
för digitalt lärande

Grundfunktioner_InfoCaption_stortext
Mobil_grundfunktioner_InfoCaptoin_stortext_1080x2031

 

Vill du läsa mer om våra två andra inriktningar?

 

Knapp till Train

Knapp till Map

Assist illustration


Nyfiken på pris? 

Vilken inriktning passar er organisation?

När du köper InfoCaption väljer du någon av våra tre inriktningar (eller flera om du vill). När behoven växer kan ni bygga på med ytterligare inriktningar.

Nyfiken på pris?