InfoCaption
Boka demo

Kundcase och partners

Få inspiration till vad InfoCaption skulle kunna göra för din verksamhet genom att ta del av berättelser från några av våra kunder.

Partner

Apply Synergies

Vi är en stolt partner till Apply Synergies, som står bakom ramverket 5 Moments of Learning Need. De är experter inom lärandeteori och erbjuder utbildning och stöd till organisationer för att ändra sitt tankesätt från ”Learning first” till "Performance first". Det finns även ett nordiskt 5MoN-bolag, Per4M.

"The 5 Moments of Need® is an instructional design methodology proven to enable your workforce to do more for less. A workflow learning solution, powered by this methodology, levels-up your strategic, technical, and tactical capabilities and designs for the performance zone..."

Besök vår partner

 

 

 

Apply-on-Light_transparent background

 

 

Quote Det är bättre att lägga två timmar på att skapa guider när jag har tid, än att få tjugo telefonsamtal med frågor när jag inte har tid!

Julie Henriksen, Produktkonsult – Webcruiter

rvn_farg_jpg
LO_GU_cen2945U
Cerner logo
download
Falun_col_SMALL

På vår blogg lyfter vi fler praktiska exempel från våra kunder.

Till bloggen!

Det är gratis att gå med!
Nordic Workflow Learning Association

InfoCaption är en drivande kraft i Skandinavien för framtidens lärande Performance support och ramverket 5 Moments of Need. Därför var det självklart för oss att gå med och starta nätverket Nordic Workflow Learning Association tillsammans med Five moments of Need Nordic, Apply Synergies, Symbal, Coor och Nordlandssykehuset.

Ett nätverk som kommer erbjuda webbseminarier och konferenser med fokus på lärande i arbetsflödet och effektivt prestationsstöd. Träffa andra yrkesverksamma, entusiaster och de som är nyfikna på Workflow Learning i offentlig och privat sektor.

Läs mer eller gå med i nätverket här.