InfoCaption

Webinar - 19:e mars kl. 10:00-10:30

Öka effektiviteten i organisationen med hjälp ett klick bort 

Medarbetare ställer allt högre krav att snabbt kunna få tillgång till kunskapsstöd i sin arbetsdag – och det med rätta! Ett effektivt kunskapsstöd ger medarbetare en betydligt mindre stressad vardag, säkerställer kvalitet på utförda arbetsuppgifter samt skapar stora tidsvinster för den enskilda medarbetaren och för organisationen som helhet.

En väg för att nå dit är att använda InfoCaptions kontextkänsliga verktyg som innebär att medarbetaren kan få stöd precis i den kontexten den befinner sig oavsett om hen är inne i ekonomisystem och ska attestera en faktura eller är inne teams och undrar hur man kan spela in möten.

Under webinaret kommer vi att visa hur det ser ut i praktiken både för en slutanvändare och för den som skapar och administrerar kontexterna. Webinaret är både för er som är nyfikna på kontextstödet (här kan ni också läsa mer om spåret Assist) och för er som redan har det. Vi kommer nämligen att visa upp en helt ny sida för att administrera och följa upp statistik för kontexterna.

Detta webinar är kostnadsfritt.

Välkommen!

Elin_circle22_gul

 

Anmäl dig här