InfoCaption
Boka demo

Kommunevent 2024_Webb

 

Välkommen till InfoCaptions kommundagar 2024!

 

Delta under två inspirerande halvdagar där du får:

  • Samverka med andra kommuner.
  • Ta del av praktiska case kopplat till InfoCaption.
  • Inspireras av föreläsningar inom evidensbaserad HR, presentationsteknik, verksamhetsutveckling och mycket mer.

 

 

24-25:e oktober 2024

Digitalt event

Priser

Att delta kostar 495 kr/person, men eventet är helt gratis för alla som deltar från er kommun om ni delar med er av nytt innehåll till samverkansplattformen InfoCaption Dela. Självklart är även du som arbetar inom region välkommen till detta event!

Målet är att vi ska skapa samverkan både i samband med eventet, samt genom allt material ni som kunder kan nyttja i era InfoCaption-plattformar och därigenom effektivisera produktionsinnehåll.

 

Ordinarie pris

495 kr

Pris om ni bidrar med nytt innehåll till samverkansplattformen Dela

GRATIS - 0 kr

 

Till anmälan!

 

Tidsschema

Torsdag 08:45-12:00
Fredag 08:45-12:00

Föreläsningar dag 1

(Ett urval av programmet)

 

Stefan_circle22_lila

Evidensbaserad HR & Chefsutbildning

- Astrid Svederus, Tema HR och HR-lådan & Stefan Ekeroth, InfoCaption

Astrid Svederus är en välkänd HR-profil och föreläsare som brinner för HR. Hon kommer att berätta om evidensbaserad HR och rekrytering samt hur arbete baserat på det kan förenkla arbetsvardagen för både HR-personal och andra ledare inom organisationen. InfoCaption har i samarbete med Astrid tagit fram en chefsutbildning samt chefsportal; en portal uppbyggd för att hjälpa chefer i deras roll.

Placeholder gubbe - lila

Automatisering av nyanställdas onboarding

- Jens Rosenqvist, Mörbylånga kommun

Jens är systemstrateg och förbättringsledare i Mörbylånga kommun och kommer att berätta om samt visa hur de har effektiviserat onboardingen av nyanställda med hjälp av automatiska flöden.

 

EmmaB_circle23_lila

Nytt och på gång i InfoCaptions plattform

- Emma Bergsten, InfoCaption

Emma är produktägare på InfoCaption och hon kommer att berätta om vad som är nytt och vad som planeras framåt för plattformen. Lyssna in och passa på att ställa frågor om sådant ni funderar över.

 

Placeholder gubbe - lila

Socialförvaltningen i Stockholm stad når ut till tusentals omsorgspersonal

- Kaddy Dampha, Stockholm stad

Kaddy Dampha, kvalitetsansvarig på Stockholm stad, berättar om hur de inom kommunal hälso- och sjukvård i Stockholms stad nyttjar InfoCaption för att både utbilda omsorgspersonal samt ge stöd i vardagen till över 5000 legitimerad personal.

Föreläsningar / diskussionsrum dag 2

(Ett urval av progammet)

 

Placeholder gubbe - lila

Skapa en välfungerande intern InfoCaption-organisation

- Jens Almgren Larsen & Jana Persson-Edgren, Uddevalla kommun

Uddevalla kommun har lyckats få väldigt många att vilja producera guider i InfoCaption och material skapas inom kommunens alla förvaltningar. Lyssna till hur Jens, processledare på kommunledningskontoret, och Jana, verksamhetsutvecklare på socialtjänsten, arbetar med att upprätthålla en intern InfoCaption-organisation både inom hela Uddevalla kommun och specifikt inom socialförvaltningen. Vidare inspirerar Jana med socialförvaltningens arbete kring kompetenshöjande insatser.

Placeholder gubbe - lila

Karlstads Best Practice för att nå ut med guider till medarbetare

- Viktoria Grännsjö, Karlstads kommun

Med över 450 000 visningar av guider senaste året delar Viktoria, kommunikatör på Karlstads kommun, med sig av hur de arbetar för att nå ut med guider till medarbetare och hur de gjort för att alla ska använda sig av dem.

Placeholder gubbe - lila

Utveckla din presentationsteknik

- Therése Thimberg, Värnamo kommun

Inspireras av Therése, IT-pedagog på Värnamo kommun, när hon delar med sig av tips på hur du kan utveckla din pedagogik och presentationsteknik i stort och även kopplat till ditt guideskapande i InfoCaption.

Placeholder gubbe - lila

Resursbesparing genom kommunsamverkan – En handbok för Raindance Marknadsplats

- Jessica Henriksson, Sundsvalls kommun

Jessica, ekonomiassistent på Sundsvalls kommun, berättar om deras resa att öka sina medarbetares möjlighet till självhjälp i systemet Raindance Marknadsplats. De har skapat en pedagogiskt uppbyggd handbok som innefattar arbetsflöden, text och film som går igenom de viktigaste funktionerna. Hon berättar även om hur skapandeprocessen effektiviserades genom återanvändning av en handbok som Lidköpings kommun skapat och generöst delat med sig av.

70-20-10 Grupp 1B Hi-res 2019-06-03-1-1

Diskussionsrum: Samverka och dela erfarenheter och tankar med andra kommuner

Dela erfarenheter och bolla tankar i digitala diskussionsrum. Ämnen kommer att vara exempelvis onboarding och processkartläggning.

Anmäl dig till InfoCaptions kommundagar idag!

Till anmälan!

Tveka inte att höra av dig!

Denna sida kommer uppdateras kontinuerligt med mer information. Om du har övriga frågor om eventet är du varmt välkommen att kontakta mig. 

Chrisa_circle22_gul

Chrisa Mayi

Customer Coach