InfoCaption
Boka demo
InfoCaption Track

Höj och säkerställ kunskapsnivån i verksamheten

5-moments-More-Utan-BG-Transparent-2019-02-14

Skapa och följ upp kurser

Med InfoCaption Track får du möjligheten att paketera guider, processer och externa länkar till onlinekurser. Koppla ett kunskapstest till kursen och följ upp resultaten på individnivå för att säkerställa kunskapen i din verksamhet.

Följ och främja verksamhetens lärande

Se kurs- och guidestatistik

Med analysverktyget följer du upp användarstatistik för guider, kurser och annat på individnivå.

 

Importera SCORM-objekt

Importera färdigproducerade e-learnings i SCORM-format och följ upp kursresultaten.

 

Från kurs till handbok

Efter en utförd kurs kan materialet göras tillgängligt på söksidor eller länkas ut. Användarna känner sig hela tiden trygga eftersom de vet att det de lärt sig på kursen finns att hämta som stöd vid behov.

Quote "Vi skapar InfoCaption-utbildningar för att certifiera användare av vårt dokumentationssystem inom vård och omsorg, och kan på så sätt få anställda i drift mycket snabbare än när vi använde oss av lärarledda utbildningar. Ny personal får titta på den digitala utbildningen under sin introduktion och behöver inte vänta på att få en plats på en lärarledd utbildning. Genom en synkning med vår användarkatalog talar InfoCaption om att utbildningen är godkänd och den nyanställda ges sedan behörighet till systemet."

Olov Götheson, IT-pedagog– Umeå kommun

Säkerställ kunskapsnivån

Höj och säkerställ kunskapsnivån!

Att kunna lära sig något just när behovet finns har bevisats ge bäst effekt. InfoCaptions webbaserade kurser gör det möjligt att lära sig när och var man vill.

Kursmaterialet kan göras tillgängligt efter kurstillfället vilket gör att användarna kan underhålla sina kunskaper och förhindra att de glömmer det de lärt sig. Genom att på detta sätt kombinera formellt och informellt lärande maximeras effekten av en utbildningsinvestering

Vill du veta mer om Track?

Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande till oss så berättar vi hur ni kan använda InfoCaption Track för att både främja och följa organisationens lärande.