InfoCaption
Boka demo

InfoCaption underlättar ert digitala (sam)arbete

Många organisationer påverkas av den utmanande situationen som kräver nya sätt att arbeta på. Vi finns till för att ge er stöd.

Det är viktigt att kunna samarbeta digitalt

Många verksamheter har flyttat den gemensamma arbetsplatsen till enskilda hemmakontor. Att arbeta hemifrån kräver att vi har medel för att kunna samarbeta digitalt. Det innebär även digitala samarbetsytor och verktyg för digitala möten.

När kollegor inte längre är lika tillgängliga

På arbetsplatsen går det ofta snabbt att fråga en kollega när vi behöver hjälp att komma vidare i arbetet eller behöver lära oss något. På hemkontoret blir det värdefullt med lättillgänglig kunskap även på distans, och att kunskapen inte är personberoende.

Kunskapsdelning i tider av förändring är A och O 

För att arbetsflöden ska fungera i dessa tider är det viktigt att digitalt kunna dela kunskap och information med sina medarbetare och kunder. Med vår plattform kan kunskapen enkelt dokumenteras och delas vidare - var man än befinner sig.

Quote InfoCaption har ett engagemang och en support långt utöver det vanliga! Och plattformen är ett gott stöd i en organisation, speciellt i dessa tider när digitalisering har fått sig en skjuts framåt och det finns ett stort behov av stöd.

Thomas Johansson, Systemförvaltare – Trollhättans stad

Samverkan

Fortsätt dela kunskap!

I kristider är det än viktigare att bibehålla kunskapsdelning och därigenom produktivitet. Vi hjälper er att dela er kunskap inom er organisation, även från hemkontoret!

Ladda ner gratis e-bok om digitalt lärande!

Lär dig mer om hur digitalt lärande kan gynna er organisation!

InfoCaption CTA – 1@2x