Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu
Tipsa en vän

Känner du någon som borde få veta om InfoCaption?

Vi värdesätter alla konstruktiva och trevliga återkopplingar vi får om InfoCaption och nyttan det ger något enormt. Era åsikter inspirerar oss varje dag till att göra ett ännu bättre jobb, att vidareutveckla lösningen och att ge er ett så bra stöd vi kan.

5-moments-New-Utan-BG-Transparent-2019-02-04

Dina åsikter är viktiga.

Vi strävar hela tiden efter att leva upp till missionen om att InfoCaption finns till för att göra det enklare för medarbetare att hjälpa varandra. Vi är övertygade om att alla organisationer kan ha nytta av InfoCaption och många av våra kunder i den offentliga sektorn har önskat att fler använde plattformen, så att det finns ännu mer kunskap att dela mellan varandra. Håller du med?

5-moments-Solve-Utan-BG-Transparent-2019-02-14

Hjälp oss - och få något tillbaka.

Vet du någon som också har behov av InfoCaption?
Det är lätt att fastna i sin egen bubbla och glömma att andra kan ha nytta av det en själv har stor nytta av. Nu kanske det är ett perfekt tillfälle att tipsa - vi värdesätter era tips och bjuder självklart tillbaka!

Vi bjuder på konsulttid.

För varje tips som leder till möte bjuder vi på 2 timmar konsulttid för din organisation. Leder tipset till att vi får fler användare av InfoCaption bjuder vi på en heldag! Tiden kan användas till att skapa eller förbättra guider, sätta upp portaler, utbilda producenter och mycket mer. 

När du tipsar.

Be personen att antingen kontakta oss, boka demo eller registrera sig för en testperiod. Kom ihåg att personen måste ange vem den har fått rekommendationen av för att vi ska kunna ge dig ditt pris och/eller ett tack!

Du vet självklart bäst varför du vill tipsa någon om InfoCaption och har säkert exempel på något ni själva har skapat. Om du skulle behöva något att visa har vi några filmer nedan som du kan länka till.

Tack på förhand för din hjälp!

Med vänliga hälsningar,
Teamet bakom InfoCaption

Film: Vad är InfoCaption?

Film: Vad kan du skapa?