InfoCaption
Boka demo
PE Accounting logotyp
Kundcase

PE Accounting

- Att skapa systemstöd efter användarens behov

bakgrund

Vilka är PE?

PE Accounting erbjuder en kombination av redovisningstjänst med hög personlig servicenivå och ett molnbaserat ekonomisystem med direkt koppling till banken. Resultatet blir bättre beslutsunderlag och kontroll över ekonomin samt minskade kostnader i tid och pengar för administration.

PE är specialiserade på tjänsteföretag med 5 till 500 anställda, har fler än 700 företag som kunder och ca. 17 000 användare. 

Integrerad självhjälp

Med tydligt fokus på användarvänlighet har PE Accounting skapat tillgänglighet till guider och instruktionsstöd baserat på den unika användarens beteende och behov. Med hjälp av ett av InfoCaptions API:er har de gjort en integrationslösning mellan sin egen applikation och InfoCaption.

Integrationen skapar en dynamisk självhjälp som listar guider från deras InfoCaption-plattform baserat på var i systemet användaren befinner sig, eller vilken funktion som används i stunden. Användaren får direkt hjälp och svar på sina frågor för att komma vidare i flödet.

PE:s applikation, med en

En lista med guider är tillgänglig direkt i applikationen bakom en "Hjälp"-knapp. Guiderna som listas baseras på exakt var i systemet användaren befinner sig.

Produktillus 3 2020-02-20_margin-01-01

Från HR-stöd till produktstöd

Jenny Alfvén och Amalia Lundin – PE Accounting, berättar om implementationen av InfoCaption:

”Vi kom i kontakt med InfoCaption i samband med att vi letade efter systemstöd för intern dokumentation för personalhandbok. Vi blev 'sålda' omedelbart efter att ha fått en demo och såg framför oss hur InfoCaption skulle kunna hjälpa oss med kommunikationen för vår produkt. Nu använder vi InfoCaption till allt möjligt hos oss! Det kan vara intern information, så som rutiner och policys, men även produktinformation till våra kunder.

Vi har byggt en integration från InfoCaption till PE som bygger på att instruktionsguider blir synliga i PE:s gränssnitt beroende på vilken vy eller funktion som är aktiv. Detta är en oerhört fin funktion som gör oss mycket flexibla när guider ska synliggöras, ändras eller tas bort. Bakom guiderna finns även en guideportal som nås via gränssnittet där en användare kan söka bland alla instruktionsguider."

En webbsida med ett sökfält, listor med guider och länkar till olika guidekategorier.

PE Accountings "guideportal", dit användarna kan gå för att söka bland alla deras guider.

Quote Vi har fått väldigt fin och bra stöttning genom hela implementeringsfasen från InfoCaption och deras supportavdelning. Vi är övertygade att InfoCaption kommer att uppfylla det stöd vi önskar och vi är så nöjda och glada över att ha valt detta system.

Jenny Alfvén,  - PE Accounting

Vill ni också integrera självhjälp för era användare?

Boka demo