InfoCaption
Booke demo!

Hva skjer etter kurset?

Det kan være skummelt å starte i en ny organisasjon. Selv om man er kvalifisert og kjenner arbeidet, og er en jovial og vennlig innstilt person, er det fortsatt nye datasystemer, arbeidsmåter og arbeidsrutiner å forholde seg til. Nyansattkurs holdes alltid på det dårligste tidspunktet å lære på, når man er helt ny. Men i en ideell verden - hvordan burde det vært som nyansatt

_______________________________________________
Til: Opplæringsavdelingen/HR
Emne: Hvordan finner jeg læringen vi brukte?

Hei,
Jeg startet hos dere for to uker siden nå. Det er sykt spennende, og er jeg allerede godt inne i arbeidet. Jeg har jo gått fem år på universitetet for å lære meg dette, så det er ikke noe problem. Men i forrige uke gikk jeg på kurs hos dere. Vi gikk iblant gjennom arbeidstidssystemet, men stressa som jeg var for den nye drømmejobben har jeg helt glemt hvordan jeg skulle gjøre.
Jeg vet at vi gikk igjennom det på kurset, så hadde det vært mulig å bare fått tilgang til kurset så jeg kan sjekke hvis jeg trenger?

Mvh
Ny i organisasjonen
_______________________________________________

Til: Ny i organisasjonen
Emne: Re: Hvordan finner jeg læringen vi brukte?

Hei,
Så bra at du liker jobben! Det er så hyggelig når jeg i HR ansetter mennesker som virkelig brenner for det vi driver med 😀 Vi har faktisk en løsning der alle delene vi brukte i kurset er tilgjengelig og søkbart. Faktisk er det alltid sånn at de tingene man går igjennom på kurs, eller andre ting man lurer på med jobben er søkbare i den portalen.
Her er lenken til det vi brukte i kurset: lenke.com , og her kan du søke opp informasjon hvis du lurer på noe mer: guideportal. Vi har dette systemet for å gjøre det lettere for dere å holde fokuset på jobben og slippe å tenke på (og huske) andre ting. Og hvis det er noe mer du lurer på er det bare å spørre!

Mvh
Deg i HR
_______________________________________________

I mange organisasjoner vil dette være en mailkjede som kan gå over flere dager, og gjerne involvere fire-fem personer, ofte med resultat at man sender noen dokumenter som vedlegg. Men så enkelt som dette kan det være hvis organisasjonen er flink til å ivareta kunnskapen som deles i en Performance Support-sammenheng. Skulle du også ønske det var så lett i din organisasjon?

 

 

Vil du lære mer?

Laste ned e-bok

Kontakt

Forfatteren

På bloggen deler vi informasjon og kunnskap om digital læring og Performance support. Du finner også inspirasjon fra våre kunder. Kontakt gjerne forfatteren dersom du har spørsmål eller vil diskutere artikkelen.

Morten Spaniland InfoCaption

Morten Spaniland