InfoCaption
Boka demo
PulsenOmsorg_intro_400_2
Kundcase

Pulsen Omsorg

- Nyttan med självhjälp: nöjda slutanvändare och stark konkurrensfördel

PulsenOmsorg_intro3_400_2

Vilka är Pulsen Omsorg?

Pulsenkoncernen består av innovativa företag där Pulsen Omsorg arbetar med att digitalisera framtidens välfärd.  Med över 30 år inom området och cirka 100 medarbetare levereras tjänster och lösningar för att ge Sveriges medborgare en social välfärd i världsklass.  

Hjälp till självhjälp för support i världsklass

Combine är Pulsen Omsorgs webbaserade plattform som höjer kvaliteten inom social välfärdsomsorg för kommuner och privata vårdgivare. Med individen i fokus knyter man samman myndigheter och utförare samt offentliga och privata aktörer i ett användarvänligt och komplett system. Här stöds alla delar av journalföring, registrering av insatser och åtgärder, och utförandet av dessa.

Ett stort fokus i fortsatt utveckling av Combine är målsättningen om att vara marknadens mest moderna och användarvänliga system. För att nå dit krävs bra stöd och support men med en målgrupp som är aktiv dygnets alla timmar kan support i världsklass vara en stor utmaning.

Lättillgänglig kunskap i flera format var ett tydligt behov där InfoCaptions plattform passade som handen i handsken. Guider som för användaren är lätta att hitta och ta till sig, oavsett tid på dygnet, ger slutanvändaren en positiv upplevelse av Combine som system och ger en tydlig konkurrensfördel för Pulsen Omsorg.

Tidigare administration av supportguider hanterades på egna html-sidor vilket var svåradministrerat och komplicerat att hålla uppdaterat. Med InfoCaption är guider enkla att både skapa och administrera, helt utan att behöva ändra i kod. Dessutom visar statistik direkt i InfoCaption en stor aktivitet för Pulsens användare, som under en enda månad tagit del av guider vid över 50 000 tillfällen. Kundansvariga hos Pulsen Omsorg bekräftar användningen och berättar att guiderna är oerhört uppskattade av slutanvändare.

Att skapa guider och systemstöd i InfoCaption beskrivs som enkelt och att det är lätt att förstå hur man gör, samtidigt som det finns ett stort utbud av guidetyper för att nå ut med kunskap på flera sätt. Det går snabbt att komma i gång och det stöd som erbjuds i form av en personlig kundcoach och snabb support ger en trygg känsla eftersom hjälpen alltid finns nära till hands.

Combine_screen

Med InfoCaption siktar Combine på att bli det mest användarvänliga systemet på marknaden.

Quote Vi har skapat bättre förutsättningar för våra användare att hjälpa sig själva. Genom att ha guiderna via InfoCaption kan användaren på ett lättare sätt hjälpa sig själv när man har fastnat. Det har sparat mycket tid för våra användare.

Klara Lindberg, Teknisk skribent med ansvar för användardokumentation - Pulsen Omsorg

Hör Pulsen Omsorg själva berätta 

Klara Lindberg, Teknisk skribent och ansvarig för användardokumentation på Pulsen Omsorg, berättar hur det är att arbeta med InfoCaption. 

 

Vi berättar gärna mer om hur ni skapar effektiv självhjälp i världsklass!

Boka demo