InfoCaption

Webinar - 2 juni kl. 09:30-10:00

Automatisera administration av InfoCaption med Triggers

Ett tema som vi ständigt återkommer till är hur ni kan förenkla och effektivisera förvaltningen av InfoCaption. För oss är det viktigt att ni får ut så mycket som möjligt av InfoCaption som plattform samt av det arbetet som ni lägger ned i InfoCaption. I ljuset av det vill vi lyfta upp en funktion som heter Trigga händelser. Med funktionen kan ni automatisera en hel del flöden kopplat till framförallt  grupp- och användarhantering.
 
Tänk exempelvis att när en användare skapas så skickas automatiskt ett mail till dig att en ny användare har skapats och samtidigt skickas ett mail till den nya användaren med en introduktion till hur ni jobbar med InfoCaption och användbara länkar för en ny användare. Kanske en länk till InfoCaptions digitala producentkurs eller en länk till eran egna producentriktlinje.
 
Ni kan också automatisk koppla en ny användare till en specifik grupp. Extra effektfullt blir det med kursmodulen Track då kurser kan kopplas till specifika grupper. Tänk exempelvis att du har en onboarding-utbildning som alla nyanställda ska gå igenom. Istället för att manuellt koppla användarna till gruppen som ger tillgång till kursen så kan du trigga en händelse så att användarna istället automatiskt kopplas till gruppen när de får ett konto i InfoCaption.
 
Allt detta kan du automatisera med hjälp av funktionen Trigga händelser! 
 
Under webinaret kommer vi att beskriva övergripande hur funktionen fungerar samt vilka trigger-möjligheter som finns. Vi kommer också att live-skapa ett antal flöden så att ni ser hur resultatet blir i praktiken. 

 

Välkommen!

 

Digitalisera lärande-2

 

Anmäl dig här