Vi bruker informasjonskapsler(cookies) til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår for å kunne gi deg best mulig brukeropplevelse.

Akseptere
InfoCaption
Prøv gratis

InfoCaptions Integritetspolicy

For å kunne tilby deg våre tjenester må vi behandle dine personopplysninger. Vi verner om din integritet og samler ikke flere opplysninger enn vi trenger. Vi selger aldri opplysningene videre til tredjepart.

Ved å bruke InfoCaption ABs tjenester aksepterer du vår integritetspolicy og vår behandling av dine personopplysninger. Du godkjenner også at vi bruker e-post for å sende deg informasjon. Det er viktig at du leser og forstår vår integritetspolicy før du bruker våre tjenester.

Cookies

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler(cookies) på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, og legge til rette for at vi kan huske deg. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre og tilpasse nettopplevelsen din og til analyser og målinger av besøkende på både dette nettstedet og andre medier.

5-moments-New-Utan-BG-Transparent-550x380

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Du kan gi oss informasjon om deg selv på en rekke ulike måter, for eksempel nå du:

 - Er i personlig kontakt med oss, for eksempel via e-post eller telefon
 - Fyller ut et skjema på vår hjemmeside
 - Bestiller våre tjenester
 - Bruker vår support

Vi kan også få informasjon om deg når du bruker våre tjenester eller kontakter oss.

Vi kan også samle inn personopplysninger om det anses å være av legitim interesse og hvis ikke hensynet til din integritet veier tyngre.

ic-why-20-400

Hva regnes som personopplysninger?

Direkte identifiserende personopplysninger

 - Navn
 - E-postadresse
 - Telefonnummer
 - Datamaskinens maskin-ID
 - Filmopptak og bilder

 - Din arbeidsplass
 - Din stilling

 - Detaljer om de tjenestene du har kjøpt av oss
 - Dine kursresultater eller evalueringsresultater hos oss
 - Aktivitet koblet til InfoCaptions epost-utsendelse
 - Aktiviteter koblet til produksjon i InfoCaption
 - Aktiviteter koblet til support, coaching og våre eventer

Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger for å:

 - Tilby kundeservice i form av support, coaching og e-postutsendelse som informerer om våre tjenester. Som kunde hos oss får du som standard e-postutsendelser som har til hensikt å støtte deg i bruken av våre tjenester. Abonnementet kan avsluttes når som helst.
 - Håndtere avtale og fakturering
 - Gjennomføre markedsføring av våre tjenester
 - Gjennomføre salg av våre tjenester
 - Kunne føre statistikk og gjennomføre analyse rundt våre tjenester i den hensikt å utvikle og forbedre våre tjenester

Vårt rettslige grunnlag for å samle inn personopplysninger

Basert på avtale

Vi bruker personopplysninger for å fullføre våre forpliktelser i henhold til avtale med kunder, partnere og leverandører, for eksempel for fakturering og support. 

Basert på rettslig forpliktelse

Hvis det er nødvendig for å oppfylle lov, domstols- eller myndighetsbeslutning å behandle dine personopplysninger med formål å oppfylle slik rettslig forpliktelse, f. eks. skatteloven, bokføringsloven, beslutning fra politiet eller annen myndighet.

 

Basert på legitim interesse

Vi bruker personopplysninger hvis det anses å være av legitim interesse og om de registrertes integritetsinteresser ikke veier tyngre. Først og fremst er denne rettslige grunnen relatert til salgs- og markedsføringsformål. Vi sender også informasjon om våre tjenester og våre tilbud til våre kunder og potensielle kunder baset på legitim interesse.

Basert på samtykke

Innsamling av personopplysninger som baseres på den registrertes samtykke skjer for potensielle kunder via skjema på vår hjemmeside der den registrertes samtykke dokumenteres. Det kan for eksempel være skjema for å opprette en testkonto, booke en demo eller abonnere på vår blogg. Basert på dette samtykket kan vi sende digital markedsføring pr e-post.

Vi kommer aldri til å selge dine personopplysninger til tredje part uten din tillatelse. Derimot kan vi ha behov for å dele din informasjon med våre leverandører for at vi skal kunne utføre det oppdraget vi har avtalt med din organisasjon. Vi følger legale, tekniske og organisatoriske krav for at din informasjon skal håndteres sikkert. Hvis InfoCaption eller en vesentlig del av InfoCaptions tilganger erverves av en tredje part, kan personopplysninger om InfoCaptions kunder komme til å deles videre til den tredje parten for at kunne fullføre avtalen med din organisasjon.

Hvor lenge sparer vi dine personopplysninger?

Vi sparer din informasjon bare så lenge som det er nødvendig for det respektive formål. Vi følger alltid loven og fjerner din informasjon når den ikke lenger er relevant.
ic-why-10

Dine rettigheter

Du kan be om kopi av den informasjonen vi har om deg. Kopien er gratis.

Du har rett til å be oss korrigere feilaktig informasjon om deg eller komplettere informasjon som er mangelfull.

Du har rett til å kreve at vi sletter dine personopplysninger hvis infomasjonen ikke lenger er nødvendig for den grunnen den ble innsamlet for. Det kan imidlertid finnes lovkrav som gjør at vi ikke kan slette dine opplysninger. Det kan for eksempel styres av bokførings- eller skattelovgiving eller forbrukerrettslovgiving.

Kontakt oss

Har du spørsmål om integritets- og databeskyttelse kan du kontakte oss på support@infocaption.com.

InfoCaption AB er registrert hos svenske Bolagsverket.
Organisasjonsnummer: 556620-7402
Tel: +46 827 15 45

Du kan også nå oss på

+46 70 35 27 645

Vi sitter klare i telefonen alle hverdager
mellom 8.00-17.00.