InfoCaption
Boka demo

Kontextstöd

Kontextstöd är InfoCaptions kontextkänsliga hjälp, som guidar slutanvändare i varje unik situation de befinner sig i.

När en användare behöver hjälp på en webbsida eller i en applikation visas guider som är relevanta för användaren, vid exakt det aktuella tillfället. Vilka guider som visas baseras på var användaren befinner sig och lyfter därmed den användarbaserade tillgängligheten till självhjälp till nya höjder.

Rätt guide vid rätt tillfälle, utan att användaren behöver leta efter dem - hjälpen finns där du befinner dig!

Quote Detta är en oerhört fin funktion som gör oss mycket flexibla när guider ska synliggöras, ändras eller tas bort.

Jenny Alfvén– PE Accounting

Blixtsnabb väg till hjälp

Strömlinjeforma användarnas arbetsflöden genom att göra vägen till självhjälp kort för de som har fastnat vid en arbetsuppgift. Kontextstödet fungerar genom att känna av det kontextuella sammanhanget och kan därmed automatiskt ge användaren rätt hjälp. När support finns bara ett knapptryck bort ökar produktiviteten och stressnivån hos användarna minskar!

Enkelt att komma igång

Kontextstödet kräver ingen integration eller teknisk förberedelse för att fungera, det är enkelt att installera som ett plugin till webbläsare eller som applikation i Windows. Därefter är det bara att sätta igång att koppla samman guider med olika kontext i en applikation eller på en webbsida.

Performance Support i hög grad

Med den kontextkänsliga hjälp som kontextstödet utgör i InfoCaptions plattform skapas ett ännu mer kraftfullt Performance Support-verktyg. Genom att koppla innehållet i plattformen till de specifika situationer som användarna befinner sig i, möts behovet av stöd i exakt rätt tid och på rätt plats. Att lära sig direkt i arbetsflödet, till exempel genom kontextkänslig hjälp kallas Workflow learning

Inline illustration

Integrera direkt i era egna system

Vår kund PE Accounting har integrerat kontextkänstig hjälp med sin egen applikation, och har lagt till en "Hjälp"-knapp direkt i applikationen.

Med vårt API kan ni också integrera konstextstödet med egen programvara och göra vägen till självhjälp kortare för era slutanvändare!

Läs mer om PE Accounting och deras integrationslösning.

Guider i arbetsflödet

Behovsanpassade guider där användaren befinner sig

Vår kund Nordlandssykehuset implementerade kontextkänslig hjälp för att stötta vårdpersonalen direkt i arbetsflödet. För sjukhusmedarbetare är en tydlig struktur i arbetet bokstavligen livsviktigt!

Med kontextstöd finns rätt hjälp tillgänglig vid exakt rätt tid. Läs mer om hur Nordlandssykehuset ger bättre stöd i arbetsdagen.

Ett klick bort på hemsidor

Med kontextstöd som tillägg i webbläsaren anpassas guider baserat på vilken hemsida medarbetaren befinner sig på. Till exempel kan användaren enkelt nå rutiner för hur man bokar tjänsteresa direkt från resebolagets hemsida.

Ett klick bort på datorn

Kontextstöd som Windows-app gör hjälpen tillgänglig direkt i användarens dator. Då finns guider nära till hands för lokala program och stöttar medarbetare i datorns inställningar eller program som Powerpoint och Excel. Sökfunktionen och hjälpen finns direkt tillgänglig i aktivitetsfältet.

Ett klick bort i ert system

Vill man erbjuda förstklassig kundservice och snabb uppstart för nya användare i sin egen applikation eller programvara kan man implementera kontextstödet med vårt API.  Då nås slutanvändare av relevant stöd direkt i produkten och gör kundservice tillgängligt dygnet runt, alla dagar i veckan.

Grafisk anpassning av inline

Grafisk anpassning

Bygg tillit och igenkänning genom att anpassa kontextstödet efter er grafiska profil. Ni får möjlighet att använda er logotyp, vår ikon med er primärfärg eller ändra färg på ikonerna enligt er profil. Här kan du se exempel på hur InfoCaptions egna profil ser ut för producenter! 

Vill du veta mer om kontextstöd?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan, för att svara på alla dina frågor!