InfoCaption
Boka demo

Inline

Inline är InfoCaptions kontextkänsliga hjälp, som guidar slutanvändare i varje unik situation de befinner sig i.

När en användare behöver hjälp på en webbsida eller i en applikation visas guider som är relevanta för användaren, vid exakt det aktuella tillfället. Vilka guider som visas baseras på var användaren befinner sig och lyfter därmed den användarbaserade tillgängligheten till självhjälp till nya höjder.

Rätt guide vid rätt tillfälle, utan att användaren behöver leta efter dem - hjälpen finns där du befinner dig!

Quote Detta är en oerhört fin funktion som gör oss mycket flexibla när guider ska synliggöras, ändras eller tas bort.

Jenny Alfvén– PE Accounting

Blixtsnabb väg till hjälp

Strömlinjeforma användarnas arbetsflöden genom att göra vägen till självhjälp kort för de som har fastnat vid en arbetsuppgift. Inline fungerar genom att känna av det kontextuella sammanhanget och kan därmed automatiskt ge användaren rätt hjälp. När support finns bara ett knapptryck bort ökar produktiviteten och stressnivån hos användarna minskar!

Enkelt att komma igång

Inline kräver ingen integration eller teknisk förberedelse för att fungera, det är enkelt att installera som ett plugin till webbläsare eller som applikation i Windows. Därefter är det bara att sätta igång att koppla samman guider med olika kontext i en applikation eller på en webbsida.

Performance Support i hög grad

Med den kontextkänsliga hjälp som Inline utgör i InfoCaptions plattform skapas ett ännu mer kraftfullt Performance Support-verktyg. Genom att koppla innehållet i plattformen till de specifika situationer som användarna befinner sig i, möts behovet av lärande i exakt rätt tid och på rätt plats.

Till inline-sidan

Integrera direkt i era egna system

Vår kund PE Accounting har integrerat Inline med sin egen applikation, och har lagt till en "Hjälp"-knapp direkt i applikationen.

Med vårt API kan ni också integrera Inline med egen programvara och göra vägen till självhjälp kortare för era slutanvändare!

Läs mer om PE Accounting och deras integrationslösning.

Vill du veta mer om Inline?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan, för att svara på alla dina frågor!