InfoCaption

Webinar - 31:e augusti kl. 10:00-10:45

Så kopplar du ihop lärande och kompetensuppföljning

Snart är du som arbetsgivare skyldig att erbjuda kompetensstöd för dina medarbetare enligt den nya LAS-reformen som träder i kraft 1 oktober 2022. Med en integration mellan InfoCaption och Winlas kan du nu hantera både kompetenser och lärande i ett automatiserat flöde som minimerar administration.

För dig som använder både InfoCaption och WinLas idag, eller för dig som använder ett av systemen men är nyfiken på det andra, bjuder vi in till webinar. Under webinaret kommer du att få lyssna på representanter från InfoCaption och WinLas som visar hela flödet från godkänd kurs till inlagd kompetens.

Du kommer få lära dig:

  • Vad du kan skapa och dela i InfoCaption för att kunskapsdela i det dagliga arbetet
  • Hur du skapar och följer upp en kurs i InfoCaption
  • Hur en avslutad kurs med en smidig integration kan konverteras till en kompetens i WinLas
  • Hur kompetenser kan användas i profiler och gap-analyser, och följas upp med bevakningsdatum
  • Hur du söker upp kompetenser inom organisationen

 

Vad är InfoCaption och WinLas?

WinLas är marknadsledande för LAS-bevakning med kompetenshantering för att få koll på vilka personer som kan vad i organisationen i kombination med anställningstid. Kompetensen är ett viktigt underlag för både turordning, konvertering och företrädesrätt där kompetensen har ett högre värde än anställningstiden.

Med InfoCaption skapar du guider och kurser i olika format som delas med medarbetare i en gemensam plattform, direkt i system och på webbsidor.

Tillsammans förenklar systemen din vardag genom minimal administrationshantering när lärande ska skapas, följas upp och dokumenteras. 

Välkommen!

 

Säkerställ kunskapsnivån NoBg

 

Anmäl dig här