Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption

Crash course - 15:e april kl. 10:00-10:45

Nå ut med dina guider direkt i arbetsflödet

InfoCaption crash course är formatet där du som deltagare får en fördjupad kunskap och utvecklar praktiska färdigheter inom ett ämne på 45 minuter. Med inspirerande case och frågestunder ska du efter en crash course kunna omsätta det du lärt dig direkt efteråt!

Med Inline kan du se till att användarna hittar guider med endast ett klick. När guider visas baserat på var användaren befinner sig når man ut med hjälp direkt i arbetsflödet. I denna crash course kommer att lära dig:

  • Hur du kan använda Inline när du skapar guider i InfoCaption (redan idag!)
  • Hur du ser till att relevanta InfoCaption-guider visas för användaren (direkt i Chrome eller Windows), baserat på vilket system eller vilken webbsida de använder.
  • Hur du kan göra material som inte finns i InfoCaption tillgängligt via Inline, och därmed säkerställa att användaren får snabb tillgång till relevant stöd oavsett vart det finns sparat.
  • Hur kontextkänslig hjälp effektiviserar ditt vardaliga arbete och sparar tid i arbetsflöden.

Lär mer om Inline här!

 

Välkommen!

 

Du som anmäler dig får tillgång till Inline i 30 dagar efter kursen, för att testa i din organisation. Vi kommer också bjuda in dig till ett uppföljningsmöte i slutet av testperioden för att svara på dina frågor och funderingar.

 

Digitalisera lärande-2

 

Anmäl dig här