InfoCaption

Workshop - 19:e oktober kl. 09:00-10:30

Testa Inline i din organisation

Med InfoCaption kan ni tillgängliggöra guider i det system eller på den webbplats där användaren befinner sig. Det gör ni med hjälp av funktionaliteten Inline, som visar guider med ett simpelt klick!

Inline kräver ingen integration eller teknisk förberedelse för att fungera, det är enkelt att installera som ett plugin till webbläsare eller som applikation i Windows. 

I workshopen kommer du att få stöd i hur just ni kommer igång med Inline. Du kommer även att få inspiration och lära dig:

  • Hur du kan använda Inline när du skapar guider i InfoCaption (redan idag!)
  • Hur du ser till att relevanta InfoCaption-guider visas för användaren (direkt i Chrome eller Windows), baserat på vilket system eller vilken webbsida de använder.
  • Hur du kan göra material som inte finns i InfoCaption tillgängligt via Inline, och därmed säkerställa att användaren får snabb tillgång till relevant stöd oavsett vart det finns sparat.
  • Hur kontextkänslig hjälp effektiviserar ditt vardaliga arbete och sparar tid i arbetsflöden.

 

Har ni inte licens för Inline idag?

Så snart som möjligt efter din anmälan kommer vår support att sätta upp tillgång till Inline. Ni kan testa Inline kostnadsfritt fram till workshopen och sedan i 45 dagar efter själva workshopen!

Vi kommer också bjuda in dig till ett uppföljningsmöte i slutet av testperioden för att svara på dina frågor och funderingar.

 

Lär mer om Inline här!

 

Välkommen!

 

Digitalisera lärande-2

 

Anmäl dig här