InfoCaption
Boka demoVälkommen till användardagarna 2022!

 

Delta under inspirerande dagar där du får diskutera och utbyta erfarenheter med andra InfoCaption-användare, ta del av nyheter i plattformen och inspireras av föreläsningar inom digitalt lärande.

Konferensen pågår under två halvdagar i Stockholm, men det finns möjlighet att delta digitalt på vissa delar av konferensen. 


10-11 november 2022

Norra Latin, Stockholm

Just nu kan du boka din plats till Early Bird-priser!

Sista dag för anmälan till Early Bird-pris är den 31 augusti. Om ni är fler än 3 personer som vill gå kommer ni få en mängdrabatt.

Förkonferens 10 november, 9:00-12:00Praktiska workshops med stöttning av InfoCaption-teamet.

Digitalt deltagande: Har du inte möjlighet att delta på plats erbjuder vi digitalt deltagande på utvalda föreläsningar till ett rabatterat pris.

 

 

Användarkonferens inkl. middag. Pris: 3550 kr 2950 kr

Användarkonferens exkl. middag. Pris: 2950 kr 2350 kr

Förkonferens: 1250 kr

Digitalt deltagande: 1550 kr

 
Till anmälan!

Föreläsningar

(Ett urval av progammet)

 

The 5 Moments of Need

Dr. Conrad Gottfredson & Bob Mosher

Genom att utgå från The 5 Moments of Need försäkrar ni att anställda på ett självsäkert sätt kan utföra sina arbetsuppgifter effektivt och självständigt. Kom ifrån den klassiska utbildningsformen och se resurser nyttjas där de behövs och produktiviteten öka.

Kunskap ett klick bort!

Boden kommun

En nyckelfaktor för att sprida kunskap i en organisation är att säkerställa att kunskapen finns samlad och är lättillgänglig. Boden Kommun insåg det och har gjort en imponerade resa med att skapa och samla kunskap samt att tillgängliggöra den med kontextkänslig hjälp direkt i alla medarbetares arbetsflöde.

Få ut maximalt värde av InfoCaption

Elin Lundqvist, InfoCaption

Hur kan ni få ut maximalt värde av InfoCaption? I detta pass går InfoCaptions kundansvarig igenom åtta definierade hälsoområden som InfoCaption genom många års erfarenhet har definierat som viktiga områden för att få ut maximalt värde av plattformen.

Fokusföreläsningar

(Ett urval av progammet)

 

Lätt att göra rätt med InfoCaption Process

Fördjupa dig inom ämnet process. I den här sessionen kommer vi att demonstrera InfoCaptions processverktyg, vi kommer få ta del av kundexempel och lyfta frågor kopplat till skapande, delande och förvaltade av processer.

Kom igång med kurser i InfoCaption

I den här workshopen går vi igenom hur man kan jobba med kurser i InfoCaption: hur paketerar man en kurs av befintliga guider och hur kan man bygga upp en kursportal i plattformen?

Bli del av InfoCaptions produktutveckling

Blicka in i framtiden med oss! Var med och utforska hur InfoCaptions plattform kan utvecklas framåt. Funderingar, nya idéer och lösningsförslag – här spånar och undersöker vi för fullt! 

(Begränsat antal platser)

Håll utkik!

Snart släpper vi fullt program!

Här kommer du framöver att hitta all information om konferensens program, föreläsningar och praktisk information. Om du har övriga frågor om eventet är du varmt välkommen att kontakta mig. 

Elin

Elin Lundqvist

Head of Customer Success

Anmälan är öppen!

Se till att registrera dig innan den 31:e augusti för att ta del av inspiration, workshops och nätverkande med andra InfoCaption-användare till rabatterat pris!

Till anmälan!