Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova på gratis

User Forum 2019

3-4 oktober
Göteborg

Äntligen är det dags - User Forum 2019

Den 3-4 oktober är det dags för InfoCaptions användarkonferens User Forum, denna gång i Göteborg. User Forum är en mötesplats där InfoCaption-användare samlas för att ta del av produktnyheter och utbyta erfarenheter med varandra. Syftet är att du ska få inspiration och nya idéer kring hur du kan utveckla användandet och maximera nyttan med InfoCaption i din organisation. På torsdagskvällen utlovas en festlig middag med underhållning.

 

Se filmen från User Forum 2018 här!

3-4 oktober

Huvudkonferens

Torsdag
12:00-13:00: Lunch
13:00-17:00: Konferens
18:30: Festmiddag

Fredag
9:00-12:30: Konferens

Konferensaktiviteterna innehåller presentationer av nyheter och möjligheter i InfoCaptions plattform, berättelser och erfarenheter från kunder, workshops och gruppdiskussioner.

2-3 oktober

Förkonferens

Detta är ett tillfälle för dig som vill få ut ännu mer av dagarna tillsammans med oss och andra InfoCaption-användare. Under förkonferensen kommer fokus ligga på workshops inom olika områden av InfoCaption och du kommer få möjligheten att jobba med guideportaler, utbildningspaket, arbetsflöden och mycket mer. Vi börjar med en gemensam lunch kl. 12 och ägnar sedan eftermiddagen åt olika workshops. Dagen avslutas med en after work där vi kan mingla och utbyta erfarenheter. Nästa dag fortsätter vi med fler workshops innan huvudkonferensen drar igång kl. 12.

Priser

Huvudkonferens + kvällsaktivitet:
2600 kr

Endast huvudkonferens:
1800 kr

Förkonferens:
1500 kr

Boka hotell?

Vi har fått möjligheten att reservera ett antal rum på Clarion Hotel Post 3-4 oktober. Boka senast 2 september och uppge koden GR029702 för att säkra ditt rum. Kontaktuppgifter till Clarion Hotel Post: 031619050 eller groups.post@choice.se.

Vill du vara med på User Forum 2019?

Träffa både InfoCaption-teamet och andra kunder för att byta erfarenheter, ta del av nyheter, få lära dig mer om InfoCaption samt ha ett par riktigt trevliga dagar!

Anmäl dig här!