Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption

Live demo - 8:e juni kl. 10:00-10:30

Live demo: Customer succes genom digitalt supportstöd

Vill ni effektivisera ert supportarbete och samtidigt få nöjdare kunder? Det kan ni uppnå genom digitalt supportstöd som dessutom tillgängliggörs direkt i er plattform!

Välkommen till vårt webinar där vår kundcoach och produktexpert Niklas Rosén demonstrerar vår plattform och hur ni kan öka er kundnöjdhet med dynamisk self-service.

 

Vilka är vi i team InfoCaption?

Med en kundnöjdhet på 4,96 av 5 vet vi hur man tillgodoser en riktigt bra support för kunder. Vi erbjuder en lösning för både e-learning och Performance Support, där vi har en ledande ställning på den kombinationen i Skandinavien. Fler än 250 organisationer använder InfoCaption för digitalt lärande, med ett snitt på 23.000 skapade guider från producenter i månaden.

 

Välkommen!

 

ic-quoteVåga satsa på ett digitalt supportstöd och se till att tid avsätts för produktion av material. Att skapa instruktionsmaterial i olika format såsom text och ljud tar tid, men vinsten är att kundernas behov tillgodoses och kunderna får snabbt den hjälp de söker.

Ann-Louise Lyrhem, Webbadministratör - Hogia

 

manadens

 

Anmäl dig här