InfoCaption

Fokusutbildning för kunder - 22 november kl. 08:30-12:00

Ge er verksamhet en extra push mot tydligare och bättre arbetssätt

Tydliga processer med länkade guider ger medarbetare insikt i både vad, när och hur de ska utföra en arbetsuppgift. För att processer ska skapa värde tror vi på InfoCaption att en nyckelfaktor är att det både är enkelt att skapa och uppdatera processer.

Ett lättanvänt och lättillgängligt processverktyg kommer innebära att:

  • Flera medarbetare kan skapa processer (de som faktiskt sitter på kunskapen om hur processen på riktigt fungerar)
  • Processerna uppdateras när något i er verksamhet ändras
  • Medarbetarna använder processerna för att få stöd till vardags
  • I InfoCaption Map (Process) kan ni dessutom koppla på guider vilket skapar en extra dimension i processerna där man på bara ett klick går från en övergripande beskrivning av processaktiviteter till ytterst konkret beskrivning av utförandet av specifika processaktiviteter.

Under tillfället kommer vi att gå igenom produktnyheterna från 2022 och 2023, framförallt kopplat till administration av processer där det har skett stora förändringar. Vi kommer att visa möjliga sätt att administrera och dela processer men vi kommer också ge utrymme för diskussion i mindre grupper för att även få in era tankar och arbetssätt kopplat till InfoCaption Process.

Denna fokusutbildning riktar sig till dig som redan idag använder InfoCaption Process oavsett om du har jobbat med det länge eller just håller på att komma igång.

Fokusutbildningen kostar 995:-

Välkommen!

 

Digitalisera lärande-2

 

Anmäl dig här