Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption

Workshop: Hur man når ut med guider - skapa tillgänglighet & medvetenhet 

För dig som är intresserad av strategi och administration för InfoCaption i er organisation har vi planerat en workshop med inslag av både teori och praktik. 

I denna workshop gräver vi djupare i hur man lyckas tillgängliggöra guider samt hur man medvetandegör och kommunicerar internt inom organisationen kring guider och Infocaption-plattformen.

  • Vilka verktyg kan kombineras för att ännu bättre tillgängliggöra guider för era användare?
  • Hur kommunicerar man syftet med InfoCaption-plattformen till sina användare?
  • Hur kommunicerar man att nya guider blivit tillgängliga och upprätthåller medvetenheten om guider och plattformen?

Vi kommer under workshopen att inleda med introduktion av InfoCaption och därefter arbeta vidare i workshop-form med diskussioner och uppgifter, där vi tar avstamp i bland annat ovan frågeställningar. 

När? 21 oktober, 09:00 - 12:00
Vart? Digitalt via Microsoft Teams
 
 

Digitalt samarbetsverktyg

Workshopen kommer att hållas i plattformen Microsoft Teams, dit du kommer att bli tillagd som deltagare. Oavsett om du är van användare eller nybörjare inom Teams kommer vi att guida dig rätt, både innan och under workshopen. 

Ta chansen att utveckla dig själv och din organisation, med inspiration från andra och praktiska instrument att jobba vidare ifrån.

Pris: 950 kr

 

Välkommen!

workshop

 

Anmäl dig redan idag