Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide — september 2017

I september kommer månadens bästa guide från Andreas Mauritzson Daun, skolwebbsansvarig på Stockholms stad. Med ett pedagogiskt, tydligt och genomtänkt sätt lyckas Andreas skapa en mycket användbar guide för alla vårdnadshavare på Observatorielundens skola. Såhär beskriver han själv behovet bakom guiden :

"Information och kommunikation är en viktig del i vårt arbete när vi ska möta våra elever och vårdnadshavare. I vårt systematiska kvalitetsarbete har vi tydliggjort hur vi ska informera och kommunicera med våra elever och vårdnadshavare via Stockholm Skolwebb. För att alla på ett enkelt sätt skulle få samma information om hur vi använder Stockholm Skolwebb som vår främsta informationskanal valde vi att skapa en supportguide"


Till guidenKontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas