Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide — oktober 2017

Månadens bästa guide kommer från Christina Nordberg på Kungsbacka Kommun. Christina har skapat en guide som hjälper hennes medarbetare att jobba med attestrapporter i kommunens ekonomiportal. Guiden är mycket välgjord, genomtänkt och dessutom trevlig för användaren att titta på eftersom den är grafiskt tilltalande. Christina beskriver själv behovet av guiden såhär:

"Jag gjorde guiden i en serie om attester för att förhoppningsvis göra det enklare att se befintliga registrerade attester. Bakgrunden till serien är att vi såg ett behov av tydligare information om attester och attestregler generellt. Det finns naturligtvis mycket information på vårt intranät men detta var ett bra komplement till den befintliga informationen. Figuren i guiden är tänkt att lätta upp lite och vara som en lärare/kompis som följer med och dyker upp då och då…"

 


Till guiden


Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas