Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide – november 2017

Under november månad fick vi span på en välgjord och snyggt presenterad kurs innehållandes flera riktigt bra guider från servicebolaget Coor. Det är tjänstespecialisten Jesper Borrfors som ligger bakom kursen ”Cleaning the Coor way” som riktar sig till lokalvårdare inom verksamheten. Guiderna i kursen är mycket välgjorda och går på ett tydligt och genomtänkt sätt igenom alla viktiga delar som man kan behöva veta i sitt dagliga arbete som lokalvårdare. Vi har fått möjligheten att presentera två guider ur kursen som månadens guide!

Jesper själv berättar:

”Guiderna är delar av en kurs ”Cleaning the Coor way” som syftar till att fördjupa kunskaperna kring lokalvårdstjänsten och cementera en gemensam nomenklatur för den samma inom Coor. Formatet E-learning genom Smart Assistant har emottagits oerhört väl från våra anställda på alla nivåer inom bolaget…”


Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas