Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Boka demo

Månadens guide - maj 2018

Har du funderat på hur man kan spela in guider som visar hur du arbetar i en app i mobilen eller på en surfplatta? Månadens bästa guide som visats över 3000 gånger visar ett exempel på just detta!

I Tunstalls "Användarguide CareLock och CareApp" får vi se hur man med hjälp av ett speglingsverktyg mellan telefonen och datorn skapat en pedagogisk guide som visar hur man arbetar i Tunstalls CareApp. Tunstall är ett världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som förbättrar vård och omsorg. Med hjälp av guider underlättar man för sina användare att hitta instruktioner och utföra arbetsuppgifterna på rätt sätt.

Är du InfoCaptionanvändare och vill skapa egna guider av skärminspelningar på telefonen? Se en guide på hur du går tillväga här.

Stort grattis och bra jobbat hälsar vi på InfoCaption!


Till guiden


Skärmdump på guiden. Följ länken för att komma till guiden.

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Emma Jerklind InfoCaption

Emma Jerklind