Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide – maj 2017

Den här månaden är det Olov Götheson på Umeå Kommun som producerat en mycket bra och informativ guide för hur man aktiverar och kopierar filer och mappar till OneDrive. Just nu är det många organisationer som står inför att gå över till Office 365 och därmed börja lagra alla filer och mappar i OneDrive. Olov berättar själv om behovet av guiden:

”Vi håller på att byta till Office 365 i kommunen och då kommer vi samtidigt att börja använda OneDrive som användarnas usermapp. Tanken är att användarna ska göra flytten av sina mappar och filer själva. Därför gjorde jag denna guide för de som känner att de behöver hjälp, samtidigt hoppas vi att den ska avlasta kundtjänst.”

Du vet väl att InfoCaption erbjuder standardguider i bl.a. Office 365, Office 2016 och Windows 10? Kontakta oss för mer information!

 

Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas