Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Kumla Kommun – en e-guide i Personec lönesystem

Månadens guide kommer från Kumla kommun och visar förändringar i kommunens lönesystem efter senaste uppdateringen. Under en vecka i mars när e-guiden var nyskapad spelades den i snitt 260 gånger per dag. Sedan dess har e-guidningen hjälpt anställda i fem olika kommuner att hitta rätt i systemet totalt 2779 gånger – och guiden spelas fortfarande varje dag. Mariah Backström, löneadministratör, berättar:

”Vi är 4 löneadministratörer som jobbat med upplägget av guiden som jag sedan blivit ansvarig för att redigera och publicera. Detta är faktiskt den första e-guiden vi någonsin gjort, så det är jätteroligt att den blivit så välbesökt. Vi är en löneförvaltning och jobbar mot 5 olika kommuner, så att göra en guide för att nå ut med till samtliga kommuner var vårat mål. Just denna film handlar om förändringarna efter senaste uppdateringen i vårat lönesystem Personec P. Eftersom förändringarna blev så stora och att den påverkade alla anställda i alla kommuner kände vi att en videoguide var ett väldigt bra sätt att nå ut. Vilket jag tror vi lyckats ganska bra med!”

Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas