Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Boka demo

Månadens guide — Juni 2018

I juni månad har vi inte hittat bara en guide, utan flera guider som stöttar i det arbete som kallas "Performance Support", dvs. stöd för att göra ditt arbete så effektivt som möjligt. Läs vår artikel om performance support här.

Skärmdump från Webcruiters hemsida. Det syns en top-meny och en header med texten "Support i världsklass! Goda kundreferenser".

Webcruiter är en rekryteringslösning med mer än 1400 kunder i över 50 länder. Typiskt för deras användare är att de flesta av dem inte är dagliga användare och därför används guider för att snabbt och enkelt visa hur de ska göra när de går igenom de olika delarna i anställningsprocessen. Guiderna består av enkla text- och steg-för-steg-guider och är samlade i handböcker som är tillgängliga direkt i Webcruiters rekryteringslösning. Detta enkla sätt att stötta arbetet på får väldigt mycket positiv respons från Webcruiters kunder och användare. Julie Henriksen, ansvarig för produktion av guiderna, berättar;


«Det är mycket enklare att uppdatera och distribuera dokumentation sedan vi började använda InfoCaption. Det är också bättre att lägga två timmar på att skapa eller uppdatera en guide när jag har lite tid över än att få 20 frågor när jag inte har tid»

Sedan Webcruiter började skapa guider under sommaren 2013 har deras guider spelats mer än 4,2 miljoner gånger. Vissa specifika guider har blivit spelade så mycket som 500.000 gånger!

Stort grattis från InfoCaption!


Till handboken

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas