Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide – januari 2017

Snart är det dags för elever runtom i Sverige att göra sitt gymnasieval, och den här månaden fastnade InfoCaption för en guide som ska underlätta ansökningsprocessen. Guiden har ett lagom tempo som gör det lätt för den som tittar på den att hänga med. Tack vare de tydliga stegen är det också smidigt att hoppa till information om den del av ansökan som man tycker är extra klurig. Guiden har skapats av Frida Jolsgård på Utbildning Skaraborg Antagningskansliet. Hon berättar:

”Då elevens val till gymnasiet kan kännas stort, svårt och informationspäckat ville vi skapa en enkel guide som visar ansökningsprocessen. Med guiden vill vi även underlätta och avlasta för studie-yrkesvägledarnas viktiga arbete i en tungt arbetsbelastad period. Guiden ligger på vår ansökningssida på webben och används av studie-yrkesvägledare vid informationstillfällen i klassrummen.”

Stort grattis!


Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas