Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide — februari 2018

I februari är det ”Signera digitalt med Document Converter” från Formpipe som utsetts till månadens guide. Guiden är en del i ledet för Formpipes strävan att erbjuda ett helt digitalt flöde för dokument- och ärendehantering i offentlig verksamhet. Inget papper ska behöva skrivas ut någonstans i processen: från det att medborgaren via en portal gör en ansökan till att förtroendevalda fattar beslut i ärendet och så småningom till att handlingarna överförs för långtidsbevarande i ett arkiv. I guiden får vi lyssna till en tydlig och förklarande röst som instruerar användaren på ett pedagogiskt sätt. Det gör att det blir enkelt för den som tittar att följa och förstå innehållet.

Underskrifter har länge varit ett område för mycket manuell hantering och med den här guiden visar Formpipe hur tilläggsmodulen Document Converter kan användas för att signera digitalt i dokument- och ärendehanteringssystemet W3D3. Henrik Steensland, som är produktledare för W3D3 och ligger bakom guiden, berättar:

"Formpipe använder InfoCaption som en plattform för självstudier i de nya funktioner som regelbundet utvecklas i produkterna. Produkten W3D3 kommer i två nya versioner per år, och Formpipe har som mål att samtliga funktioner av lite större dignitet ska beskrivas med hjälp av videoguider. Videoguiderna kategoriseras och presenteras inbäddat för användarna på Formpipes supportportal så att det är lätt att hitta rätt guide, oavsett när funktionen introducerades. Översiktsguider som kopplar samman alla nya funktioner i en ny version gör det enkelt att förbereda organisationen på nyheterna inför en kommande uppgradering."

* Formpipe är ett programvarubolag inom Enterprise Content Management (ECM) och är marknadsledande gällande produkter för dokument- och ärendehantering och e-arkiv till offentlig sektor.

Stort grattis till månadens guide önskar InfoCaption!


Till guidenKontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Emma Jerklind InfoCaption

Emma Jerklind