Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide — december 2017

Vi rundar av 2017 med att presentera månadens guide från Hogia som har hela 10 000 visningar! Guiden består av sex stycken mycket tydliga och informativa steg som guidar Hogias kunder i hur man skapar en CSR-förfrågan till Skatteverket. Genom Hogias digitala supportstöd "Kundtorget" finns guiden dessutom tillgänglig när som helst, dygnet runt! Riktigt fin service tycker vi på InfoCaption.

Ann-Louise Lyrhem som ligger bakom guiden berättar:

"Månadens guide handlar om hur man som kund av Hogia Lön skapar en CSR-förfrågan till Skatteverket för sina anställda för att i sin tur få tillbaka en svarsfil som innehåller uppgifter om vad som krävs för att kunna göra ett korrekt skatteavdrag på de anställda. Även uppgifter om eventuell jämkning och tabelltillhörighet ingår. Varje månad skickar vi via RSS ut matnyttig information till våra lönekunder och i oktober innehöll informationen just denna guide då vi ville påminna kunderna att det snart är dags att göra en CSR-förfrågan för 2018…"


Till guiden
Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas