<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=224668988037665&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
InfoCaption
Boka demo

Månadens guide - augusti 2018

Sveriges riksdagsval står runt hörnet och vad passar då bättre än att presentera en mycket välgjord Politikerhandbok för förtroendevalda i Kumla kommun som blivit utsedd till Månadens guide!

I Politikerhandboken ”Jag som förtroendevald” har Kumla kommun samlat viktig och nödvändig information som förtroendevalda inom kommunen behöver kunna för sköta sitt uppdrag. Handboken hittar man via kommunens Politikerportal, en snygg och smart samlingsplats som blir ett naturligt nav för all information som en förtroendevalda kan behöva veta. Håkan Cederqvist, Systemförvaltare för InfoCaption hos Kumla kommun berättar mer om hur handboken och politikerportalen kom till:

”Handboken är skapad för att erbjuda stöd, kunskap och utbildning för förtroendevalda, detta för att skapa trygghet och säkerhet i utövandet av sitt uppdrag som förtroendevald i Kumla kommun. ”Jag som förtroendevald” är tänkt att vara till praktisk hjälp i arbetet som förtroendevald och centralt i framtagande av stödet var att stödet skulle finnas tillgängligt lätt, smidigt och digitalt.

Guiden kom till genom ett samarbete mellan kommunens kansliavdelning och InfoCaptions systemförvaltare, som var sugen på att pröva alla nyheter i InfoCaptions portalsidor och textguider.”

Vi tycker att detta är ett utmärkt exempel på hur man genom att samla information och instruktioner på ett och samma ställe har skapat en mycket värdefull informationskälla som finns tillgänglig för den som behöver - var som helst och när som helst! Vi är övertygade om att detta kommer stötta och hjälpa många förtroendevalda i Kumla kommun framöver.

Stort grattis till månadens bästa guide!


Till guiden


Se Kumlas politikerportal!

Kontakta

Författaren

På bloggen delar vi med oss av inspiration och kunskap om digitalt lärande och Performance support, samt inspiration från våra kunder.

Kontakta gärna författaren om du har frågor eller vill diskutera artikeln.

Morten Spaniland InfoCaption

Morten Spaniland