Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Boka demo

Månadens guide - april 2018

I april är det Cerners guide "Recept läkemedel" som blivit månadens bästa guide. Guiden är uppbyggd på ett genomtänkt sätt och innehåller mycket bra röstinstruktioner. Med den här guiden blir det enkelt för användarna att förstå och följa hur de ska arbeta med att skapa recept i Cerners journalsystem.

Susanne Olsson, produktspecialist på Cerner, som har skapat guiden berättar följande:

" — Vi arbetar med journalsystem och levererar utbildningsmaterial i form av guider vid varje ny release till våra kunder. Då gör vi utbildningspaket med guider som handlar om hur användarna (t.ex. läkare och sjuksköterskor) ska arbeta med de olika delarna i journalen.

Den här guiden är en del av ett sådant utbildningspaket, d.v.s. hur det går till att skapa och skicka recept. Vi levererar en länk för hela utbildningspaketet till kund och de lägger själva upp länken i sin miljö på en plats där användarna kan nå den (t.ex. på intranätet)"

 

Stort grattis och bra jobbat hälsar vi på InfoCaption!


Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Emma Jerklind InfoCaption

Emma Jerklind