Vi använder cookies för att se till att webbplatsen fungerar som avsett och för att samla in statistik om dess användning så att vi kan förbättra din upplevelse.

Acceptera
InfoCaption
Prova nu

Månadens guide – april 2017

En smart kombination mellan inspelad film och skärminspelning resulterade i månadens guide. Mats Rodéhn från Skövde kommun berättar:

 

”Bakgrunden till guiden är att utskrift till kortskrivare första gången är en ”tvåstegsraket”. Först utskrift från datorn till skrivaren och sedan matas uppgifterna, som Safecom svarar med, in på skrivaren. Eftersom hanteringen på skrivaren bäst kan åskådliggöras med en film-guide var det inte mycket att tveka på: Det fick bli en kombo mellan traditionell steg-för-steg-guide i datorn, och importerade filmer. I och med att det gick att hämta ut en QR-kod för guiden, var det ju givet att tejpa upp en sådan på skrivaren. Enkelt att scanna in och hämta guiden i mobilen, samtidigt som man står vid skrivaren…”

 

Till guiden

Kontakta

InfoCaption

Vi på InfoCaption är ett gäng entusiaster som sysslar med kunskapsdelning, Performance Support, e-learning och mycket mer.

Ta gärna kontakt med författaren för att diskutera om något i artikeln.

Sondre Hølaas InfoCaption

Sondre Hølaas